Nedelja Tamjanike i Tamjanika Festival 2019

TAMJANIKA… Autentična… Misteriozna… Primamljiva…

Prava slast za nepca! Pravi užitak za vinoljupce!

Zbog toga je dobila svoju nedelju. Drugi put po redu se održava Nedelja Tamjanike u Beogradu gde je cilj da se promovišu ove kultne sorte grožđa i ljubitelji vina upoznaju i zavole Tamjaniku. Ovo je savršena prilika da prošetate do obližnje vinoteke, restorana ili bara i saznate zašto je toliko specifična.

A kao šlag na torti, u subotu 8.6.2019.godine, se održava i Tamjanika Festival u Beogradu, u hotelu Radisson Collection. Festival počinje u 17h i trajaće do 23h. Pozivamo Vas da iskoristite ovu fantastičnu priliku i ulepšate sebi popodne uz naše tamjanike- Raj Bela Tamjanika i Raj Crna Tamjanika.

Raj Bela Tamjanika

Raj Bela Tamjanika je suvo vino, što je retkost kada je Bela Tamjanika u pitanju, pa smo se zbog toga i odlučili na ovakakv korak. Specifična sorta zahteva poseban rad i maštovitost da bi bila savršena. Stoga,  najbolje je da probate i prosudite sami. Možemo se pohvaliti da je ove godine dobila zlatnu medalju za kvalitet na sajmu Meda i vina u Negotinu što je još jedan dokaz koliko smo ponosni na nju.

Raj Crna Tamjanika

Raj Crnu Tamjaniku karakteriše specifičan ukus koje je darovalo hrastovo bure. Vino je zatvoreno crne boje, i još jedna odlika je da ga je najbolje servirati na temperaturi od 10-12 stepeni, što objašnjava zašto je ona drugačija od ostalih crvenih vina. Ovo vino je nežno i suptilno i savršeno se uklapa uz kolače i torte. Pripadnice lepšeg pola se više opredeljuju za nju upravo zbog njenih karakteristika.

Tako smo i došli na ideju da na ovom festivalu Tamjanike ponudimo damama specijalan popust na kupovinu Raj Bele Tamjanike i Raj Crne Tamjanike. Smatramo da će pripadnici jačeg pola biti zauzeti ligom šampiona u subotu i da dame treba da dobiju svojih 5 minuta.

Dame, javite svojim prijateljicama, sestrama i mamama i posetite nas na štandu.

Očekujemo Vas!

Leave a Comment

Your email address will not be published.