Vikend divnih dešavanja

Bilo da ste u Beogradu, ili planirate put do Južne Srbije, tačnije do grada Blace, Vinarija Raj će Vam pružiti priliku da provedete popodneva uz nas.

Ovog vikenda nas očekuju dva dešavanja koja će upoznati ili podsetiti vinske ljubitelje sa našim vinima.  

Prvi festival TOP FEST, će se održati u petak, 07.06. od 13 časova. Odabrane vinarije, prijatelji u branši, okupiće se i predstaviti svoja vina.  Do sada nismo imali prilike da upoznamo ovaj grad i odlučili smo da je poziv za učešće na TOP FEST pravi momenat da konačno doživimo grad na pravi način, uz vino i razgovor. Iako je Blace mali grad, u njemu ima velikih ljubitelja vina. Posetite nas u hotelu IN, u samom centru grada. Za štandom će stajati i naš generalni menadžer Beka i komercijalista Milan.

Tamjanika zaslužuje posebnu pažnju, stoga je i dobila svoj dan!

U subotu, 08.06. ćemo učestvovati na Tamjanika Festivalu u Beogradu, koji će se održati ispred hotela Radisson Collection. Ovaj festival je predviđen da se održi prošlog vikenda, ali se zbog vremenskih prilika, događaj odgodio za ovu subotu. Podsećamo vas da festival počinje od 17 i  30 i da će trajati do 23 časa. Prijatna atmosfera, ljubav prema vinu. Šta nam je više potrebno?

Nismo zaboravili na popust za kupovinu. Ostajemo pri našoj akciji, da damama ponudimo posebne popuste za Raj Belu Tamjaniku i Raj Crnu Tamjaniku. Tako da, dame, pripdružite nam se na štandu.

Leave a Comment

Your email address will not be published.